Интервю с арт директора на s`method Светлана Методиева

В света на прическите и красотата малко професионалисти наистина улавят същността на артистичността и иновациите като нашия арт директор Светлана Методиева. Преди няколко месеца тази забележителна личност имаше привилегията да бъде интервюирана от списание Beauty Woman. Разговорът, който се разгърна в това интервю, предоставя завладяващ поглед към света на един стилист-визионер, който оформя бъдещето на фризьорството у нас (и не само) по невероятни начини.

Интервюто започва с представяне на Светлана Методиева – нейните бутикови салони This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон София Gold и This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон София Platinum, успехите ѝ на българската и международната сцена на красотата и различните ѝ артистични начинания в сферата на фризьорството.

Фризьор, артист, шоу, прическа, сцена, участие

В него се разглеждат първите години на нейната кариера и повратните моменти, които са я побутнали да вземе решението да извоюва своето място в конкурентната индустрия на красотата. Светлана е благодарна на колегите си за мотивиращата среда, на семейството си за безрезервната им подкрепа и на своя дългогодишен ментор стилист Кръстю Капанов за предоставената възможност.

Тя никога не спира да надгражда себе си, затова и винаги търси начини да научи нещо ново и да обогати своите знания. В разговора споделя за своя нестихващ интерес към избраната от нея професия, за предизвикателствата, които преодолява с много упоритост и труд и за постиженията си, с които е най-горда – семейството, екипа и салоните.

Светлана е източник на вдъхновение както за професионалистите в сферата, така и за своите клиенти. Нейната история, представена в интервюто за списание Beauty Woman, предлага завладяващ разказ за една творческа личност, която не само е отдадена на занаята си, но и е водена от дълбоко чувство за цел.

Това интервю предоставя един поглед в света на Светлана Методиева – топ-стилист и визионер в сферата на фризьорството и красотата.

Фризьор, прическа, официална прическа, кок

Професионалният ѝ път от ранните стремежи до предизвикателствата на индустрията, през възприемането на иновативни техники, постиженията на сцената на български и международни конкурси и поставянето на клиентите в центъра на работата ѝ е доказателство за нейната страст и отдаденост.

Интервюто във водещо списание е не само доказателство за изключителните ѝ умения, но и признание за нейния ангажимент да оформи бъдещето на фризьорството у нас по положителен и приобщаващ начин.

Фризьор, прическа за конкурс, участие в шоу

С нетърпение очакваме повече от тази забележителна личност. Напомня ни, че красотата, която създава не е само външен вид. Става въпрос за промяна в живота на тези, до които се докосва чрез нейната артистичност и креативност.

Ако искате да прочетете цялото интервю, можете да го откриете на сайта на списание Beauty Woman:
https://www.beautywoman.bg/труд-търпение-и-талант/

Екипа на This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон София