Метод за вечна красота

Какво желаят жените? Не е ли това вечният въпрос на всички времена?

През последните десетина години наблюдавам и се интересувам от това.

Парадоксално е, че сред отговори като любов, истински мъж до мен, семейство, прекрасни деца, благополучие, добро самочувствие, здраве, кариера, аз все по-често чувам и:”Да съм красива”

“Да съм привлекателна”

“Да ме забелязват и изпращат с поглед”

“Когата се появя на вечерята по случай нашата 20 годишнина, мъжът ми да ахне и да ме гледа отново така, както на първата ни среща”

“Да чувствам, че съм личност, омръзнаха ми еднаквите роклички, блузки или пък стандартните бизнес костюми за срещите в офиса”

Ежедневна прическа във Фризьорски салон s'method в град София

Въпросът е в това, че само част от жените открито говори за това, докато друга част си мечтае да е стилна, красива, привлекателна, но това си остава нейна несподелена тайна.

Кажете, а вие искате ли да сте красива?

А всички красиви жени ли са привлекателни? Къде е тази тънка граница между двете?

А, ако смятам, че съм модерна, как да добавя и нюанс на неповторимост и индивидуалност?

Аз, като арт-директор на салони за красота s’method, разсъждавах над тези въпроси в продължение на дългите години работа, съчетавах различни техники и технологии, пробвах, експериментирах, творих.

В някакъв момент попаднах на статия с цитати на Коко Шанел и нейните виждания за женственост и красота.

Едно нейно изказване ме накара да се замисля:

“Не всяка жена се ражда красива, но ако не стане такава до 30-годишната си възраст е просто глупава.”

Коко Шанел

В онзи момент не се заинтересувах от въпроса за умнотата и глупостта, а се замислих над това, че всяка жена може и, което е по-важно, има право да бъде красива. И възрастта тук е без значение, благодарение на съвременните технологии, научните подходи и професионалния опит, натрупан през годините.

Методът s’method

Затова, ако искате да сте красива, стилна, незабравима, привлекателна, неповторима, ние, професионалистите от салони за красота s’method сме готови да Ви помогнем. Ние разполагаме с работещ, усъвършенстван от годините практика метод, нашият s’method, който се състои от няколко ключови стъпки.

Ежедневна прическа във Фризьорски салон s'method в град София

Кои са основните моменти, които усъвършенствахме за постигането на прекрасен, съобразен с Вашата индивидуалност, резултат:

  1. Ние Ви слушаме и разбираме. Преди да предложим една или друга услуга, ние задължително ще Ви помолим да ни разкажете за Вашите желания, начинът Ви на живот, с какво време разполагате през деня, за Вашите хобита, с какво се занимавате. Всичко това ще бъде взето предвид при нашето предстоящо общуване.
  2. Ние Ви виждаме. Всяка жена има свой собствен тип коса, собствен цветотип, форма на лице, собствена мимика и емоционално изражение, стил на обличане, лични предпочитания и собствено възприятие за заобикалящата ни среда. Ние отчитаме цялата тази информация при създаване на Вашият индивидуален образ.
  3. Здравето е основата за изграждането на красотата. Нашата съвместна работа ще има за цел подобряване и поддържане здравето на Вашата коса, нокти, кожа. Ще предложим подходящи конкретно за Вас способи за поддръжка на стайлинга, а също така и технологични процедури, които ще Ви позволят да запазите постигнатия в салона резултат.
  4. Грижа. Всичко това, което правим за Вас е израз на нашата грижа и желание да създадем комфорт и удобство при нашата съвместна работа в салона и вкъщи, докато се грижите за своята красота.
  5. Професионализъм и дългосрочни отношения. На нас не ни е все едно какво ще се случи с Вас след нашата процедура, подстригване, боядисване, стайлинг. Ние мислим за Вашето утре. Как да си направите прическа, когато не разполагате с много време. Ще ви споделим секрети за разкриване на красотата именно на Вашият тип коса или, например, какви козметични средства най-добре ще помогнат на Вашата кожа да засияе и да бъде здрава, даже при по-сериозно третиране.
Модерна прическа във Фризьорски салон s'method в град София

И, може би най-важната ни съставка за нашия успех и постигнатите през годините резултати е това, че ние не се задоволяваме с постигнатото. Все повече и по-нови технологии навлизат в нашата постоянно променяща се реалност и да ги използваме за Вашето благо е наша основна цел.

Ние, в салони s’method Ви очакваме и ще се радваме на нашата съвместна работа и грижа за Вашата красота. Направете своя избор!

До близки срещи.

Светлана Методиева и екип на s’method