Празнични прически за коледни партита

Празничният сезон вече чука на вратата, а с него идват цял куп коледни партита и празненства. Докато планирате тоалетите си и аксесоарите към тях, не забравяйте да помислите и за прическата. Независимо дали Ви предстои уютно семейно събиране, коктейл с колеги или бляскаво новогодишно парти, подходящата прическа може да добави перфектния завършек към Вашата визия.

Когато става въпрос за избора на идеалната прическа за специален повод, опашките и плитките предлагат възхитителна комбинация от шик и удобство. В тази статия ще Ви представим предложения от This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон София за визии, с които да бъдете центъра на вниманието на всяко коледно парти.

Ако харесвате комфорта на прибраната коса, но не знаете как да превърнете „обикновената“ опашка в екстравагантна празнична визия, нашите професионалисти имат перфектните предложения за Вас.

Предложение номер едно е елегантна опашка с бляскава връв. Косата е навита на вълни, но вместо да бъде сресана и спусната, е вързана на ниска опашка. Около нея по артистичен начин е омотана черна връв със златни нишки.

официална прическа за коледно парти - опашка на вълни, омотана със златна връв

Лесно може тази визия да се адаптира, така че специално да отговаря на Вашите вкус и предпочитания. Опашката може да се върже по-високо, ако така отива повече на формата на лицето Ви. Връвта може да бъде цветна или дори да се вплете верижка вместо това. Могат да се пуснат кичури покрай лицето Ви, ако имате бретон или косата Ви е по-етажирана.

официална прическа за коледно парти - опашка на вълни, омотана със златна връв
официална прическа за коледно парти - опашка на вълни, омотана със златна връв

Второто ни предложение е забавна опашка със златен акцент. Ако търсите модерна и разчупена прическа и сте почитателка на блясъка, то този вариант е точно за Вас. Тук отново имаме коса навита на вълни, като този път тя е разресана за повече обем. Пак присъства и връвта със златна нишка в нея, но в случая тя не е вплетена в цялата опашка, а само в част от нея. „Уау“ ефектът е постигнат с брокат със златни частици във формата на слънчеви лъчи, които сякаш излизат от самата опашка.

Официална прическа, коледно парти, коледна прическа, опашка, блясък, златен акцент

Тази визия също може да има различни вариации спрямо индивидуалните Ви предпочитания. Цветът на аксесоарите зависи от Вас, Вашия цвят на косата, тена на кожата Ви, тоалета Ви за празника и различни други фактори. Пътят на косата Ви (ако изобщо има такъв и косата Ви не е пригладена назад) може да е по средата, може и да е встрани, в зависимост от структурата на лицето Ви.

Третото ни предложение е триизмерна плитка. Както при предишните две визии косата е вързана на опашка. Този път обаче опашката е разделена на четири и сплетена, така че да създава впечатление за 3D ефект. Това я прави много по-запомняща се от “обикновената” плитка.

Празнична прическа за коледно парти, триизмерна плитка, официална прическа, коледна плитка

Тази прическа може да бъде допълнена с различни бляскави аксесоари в унисон с Вашия тоалет за коледното парти. А ако имате кичури в различни нюанси, това още повече би усилило ефекта от триизмерността.

Празнична прическа за коледно парти, триизмерна плитка, официална прическа, коледна плитка
Празнична прическа за коледно парти, триизмерна плитка, официална прическа, коледна плитка

С настоящата статия далеч не изчерпваме вариантите за празнични коледни прически, които фризьорите в This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон София могат да създадат за Вас. Те ще изберат стила, който най-много подхожда на Вас и Вашия повод и ще добавят щипка празнична магия!

Пожелаваме Ви крепко здраве, споделена любов и весело посрещане на празниците!

Светлана Методиева и екипа на This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон София