Фризьори

Светлана Методиева
Светлана Методиева
топ-фризьор
Арт директор – This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон София
Светлана е креативната сила зад нашия успех. Тя е създател на салоните This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон София Gold и This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон София Platinum. Нейният професионализъм, дългогодишен опит и неповторим бизнес нюх я превръщат в едно от утвърдените имена в сферата на красотата в България. Носител е на множество престижни отличия сред които Вицепрезидент на Intercoiffure Bulgaria, „Личност на годината“ за 2013 г. на Intercoiffure Mondial. Отличена е с едни от най-високите звания на организацията: Knight, Officer и Commander. Обучава и изгражда професионалисти във фризьорското майсторство по разработена от нея система.

Мария Димитрова
Мария Димитрова
ТОП-фризьор
Управител – салон This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон СофияGold
Като управител на салон This is the logo of s'method best hair salon in Sofia | Фризьорски Салон София Gold, Мария е образец за професионализъм, забележителна бързина и качество на работа. Тя е експерт в сферата на сложните техники на оцветяване и създаването на елегантни визии за специални поводи. Член е на Intercoiffure Bulgaria и носител на престижното отличие на организацията – „Личност на годината“ за 2022 г. Освен победител в български и международни конкурси като Wella Trend Vision Award Bulgaria, тя е отдадена на обучаването на млади таланти във фризьорството.
Петя Васкова
Петя Васкова
Топ-фризьор
Петя е един истински артист, чието платно е косата. От овладяването на изкуството на сложните техники на оцветяване, през тайните на поддръжката на здравата и бляскава дълга коса, до създаването на безупречни официални прически, нейната работа е свидетелство за уникална ѝ визия и отдаденост. Тя е многократен победител в престижни конкурси в страната, само един от които е Wella Trend Vision Award Bulgaria. 
Вени Дренкова
Вени Дренкова
фризьор
Вени е млад и амбициозен фризьор. Нейната отдаденост се разкрива не само на сцената на престижни конкурси като Международния фестивал на прическата и красотата, на който печели първо място, но и в ежедневната ѝ работа с клиентите в салона. Независимо дали търсите прецизно подстригване, хармоничен цвят на косата или блестящ завършен стайлинг, тя ще направи всичко, за да превърне вашите мечти в реалност. 

Сиси Димитрова
Сиси Димитрова
Топ-фризьор
Сиси е професионалист, чиито амбиция и отдаденост към фризьорството, са надминати само от постоянно излъчвания от нея позитивизъм. Нейният усет към цветовете, уменията ѝ в сложните техники на оцветяване и прецизност в детайлите, са идеалните съставки за постигането на забележителни и незабравими прически, не само ежедневни, но и за официални поводи. Тя е и носител на отличия, сред които първото място на Wella Trend Vision Award Bulgaria. 

Маникюристи и Козметик

Лидия Пак
Лидия Пак
топ-маникюрист
Собственик на lindanail
Лидия е майстор-маникюрист и собственик на Lindanail. Тя притежава ниво на умения и артистичност, които нямат аналог. Освен победител на множество престижни национални конкурси и международни състезания, тя е всеотдаен обучаващ и с желание споделя знанията си със следващото поколение майстори на маникюра, педикюра и ноктопластиката.
Виктория Лажова
Виктория Лажова
Топ-Маникюрист
Вики е истински професионалист със страст към създаването на зашеметяващи дизайни. Нейното набито око за детайлите и дългогодишният ѝ опит са гаранция, че ще изглеждате по най-добрия начин за нула време. Тя не спира да усъвършенства своите умения и завършва успешно различни обучения, защото е посветена на това да създаде перфектния маникюр за своите клиенти.