Фризьори

Светлана Методиева
Светлана Методиева
Артистичен директор
Собственик на s’method, Вицепрезидент на Интеркоафюр България. Носител на Рицарски орден и Офицерски орден на Intercoiffurе. Личност на годината на Intercoiffure Mondial.

Мария Димитрова
Мария Димитрова
ТОП-фризьор
Управител на s’method gold. Многобройни награди и признания в международни и български конкурси. Член на Интеркоафюр България. Победител във Wella Trend Vision Award Bulgaria, Обучаващ.
Петя Васкова
Петя Васкова
майстор-фризьор
Майстор-професионалист във фризьорското изкуство. Многократен победител в престижни конкурси в България. Трикратен победител във Wella Trend Vision Award Bulgaria.
Вени Дренкова
Вени Дренкова
фризьор
Фризьор, постигащ идеални резултати и специално отношени към клиентите. Победител в категория
“Дамско подстригване” на Международния Фестивал в София.

Сиси Димитрова
Сиси Димитрова
фризьор
В желание да постигне перфектни резултати, подхожда с изключително внимание и прецизност в създаване на вашата прическа и цветовите решения за Вашата коса.
Симона Марчина
Симона Марчина
фризьор
Млад и амбициозен фризьор, изключително добра в мъжко подстригване, силно мотивирана да успее във фризьорската професия.

Маникюристи

Лидия Пак
Лидия Пак
Собственик на lindanail
Майстор-експерт по маникюр, педикюр и ноктопластика. Професионалист, победител в национални конкурси и международни състезания. Обучаващ.
Виктория Лажова
Виктория Лажова
маникюр-педикюр
Професионално отношение, винаги усмихната и внимателна. Благодарение на прекрасната си работа има много доволни и лоялни клиенти.
Катя Димитрова
Катя Димитрова
маникюр-педикюр
С изключителна работа, грижа за клиентите и рисуване постига перфектни резултати в изработката на Вашия маникюр, ноктопластика и педикюр.